0
Evrokupovi

Milan Rodic Milos Degenek Midtjylland - Crvena vezda UEFA Liga Evrope,Europa League 21.10.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

OČEKIVANO ILI IPAK NE? Milojević odlučio da mu iskusni defanzivac neće trebati u Ligi šampiona!

Objavljeno: 10.09.24 u 13:06

Nekada je bio najveća uzdanica „crveno-bele“ odbrane.

Miloš Degenek, iskusni defanzivac Crvene zvezde, nije se našao na spisku igrača registrovanih za Ligu šampiona, ali ovu odluku trenera Vladana Milojevića nije dočekao s iznenađenjem.

Naime, Degenek se tek nedavno vratio treninzima nakon duge pauze zbog povrede i operacije, pa mu još uvek nedostaje dovoljno utakmica kako bi se potpuno vratio u formu.

Poslednji put smo ga na terenu videli još u decembru prošle godine, u ubedljivoj pobedi Zvezde nad Radničkim iz Niša u Kupu Srbije.

Nakon uspešne operacije i višemesečnog oporavka, Degenek je ponovo s timom i uskoro bi mogao biti u konkurenciji za sastav.

Nakon što nije registrovan za Ligu šampiona, Degenek je za Žurnal reko da ga to nije pogodilo:

Naravno da ne. Nije me pogodila, niti iznenadila odluka trenera. Pričali smo i složili se da je posle višemesečne pauze zadovoljstvo što uopšte mogu da igram. Nadam se da ću do kraja polusezone odigrati desetak mečeva u Superligi Srbije sa kojima bi se vratio u prepoznatljivu formu, što bi uticalo na povratak u reprezentaciju Australije – zaključio je on.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter