4
Domaći fudbal
Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

NOVO POJAČANJE PARTIZANA: Kerkez pojačava levu stranu odbrane!

Objavljeno: 10.09.24 u 14:58

Veoma neočekivan transfer.

Marko Kerkez uskoro bi mogao postati novi član Partizana, što će dodatno pojačati konkurenciju na poziciji levog beka u klubu iz Humske.

Partizan već ima dva leva beka u svom sastavu – Nikolu Antića, koji je tu više od godinu dana, i Marija Jurčevića, koji je stigao ovog leta. Kerkez bi, prema trenutnom stanju, mogao biti treća opcija na toj poziciji, iako nije isključeno da neko od trenutnih bekova napusti ekipu.

Kerkez je imao dinamičan razvojni put, počevši karijeru u Austriji, pa preko mađarskog Đera, gde je igrao i u mlađim selekcijama, pre nego što je prešao u Rad.

Karijeru je nastavio u Kabelu, Stanišiću, Vojvodini, a pre šest meseci potpisao je za Spartak.

Ima i mađarski pasoš, što daje dodatnu dimenziju njegovom dolasku. Ostaje da se vidi kakvi su planovi stručnog štaba Partizana s njim i da li će njegov dolazak značiti i odlazak nekog od trenutnih igrača ili se radi o taktičkom širenju opcija na levom boku.

4
9
4 Komentara
  1. Levi bek Jurkovic je izgubljeni slucaj kao Antic… Svuda ga ima sem na levom boku, i po pravilu iz tog dela primamo golove..On je taj cirkus unapredio.. Uvek bude u sesnaestercu da zasmeta odbrani Partizana i primamo golove. Stanoje nema kvalitet za procenu igraca.. Dosad su doveli njih 11 a za 2-3 su pogodili.. JSD Partizan treba da iskljuci FKP, izbaci ih sa stadiona, ne prizna dugove, i sa novim FK krene od 4 lige… Ovi ce da traju koliko i SNS.

    1
    2
    Odgovori
  2. Raspad sistema total alooooooooooooo Stanoje pa i ti si lud skroz nacisto ko ce gol da da . Netrazi se vise kljucni igrac centar for. Nema od vas dobre pite jer se nepravi od .ovana, napolje paraziti iz Partizana . STA JE ISPALO SA VUCICEVOM PRICOM DA U KLUB UDJU DRZAVNI EKSPERTI DA OZDRAVE KLUB JER SU I ZVEZDA I PARTIZAN DUZNI.KAO GRCKA HAHAHAHA BEZI TE DECO SA PROZORA

    0
    2
    Odgovori
  3. E vidite ovo su stvari koje su jedva čekali,kao dovode se pojačanja i onda botovi psa čuvara ,,našeg stuba Srbstva” AVAVAV,nagrnu na internet kao eto država vam daje za pojačanja!!!
    Ovaj igrač ne bi bio pojačanje ni Teleoptiku!!!
    Psu čuvaru ,,stuba Srbstva” AVAVAV ostavi na miru Partizan i povedi svoje podanike iz uprave!!!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter