0
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Rade Krunic and Njegos Petrovic (L) Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KRUNIĆ CEO ŽIVOT ČEKA OVAJ TRENUTAK: „Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu!“

Objavljeno: 10.09.24 u 20:58

„Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane…“

Rade Krunić je u Crvenu zvezdu stigao u letnjem prelaznom roku, a kao neko ko je veliki zvezdaš zna koliko su ispunjene tribine važan faktor na svakom meču, kao i na predstojećem duelu protiv Napretka kada ćemo u subotu od 20 sati dočekati ekipu iz Kruševca i proslaviti 61. rođendan Marakane.

– Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u crveno-belom dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze – rekao je Krunić za klupski sajt crveno-belih.

Nakon duela sa Nepretkom Zvezdu očekuju obaveze i u Ligi šampiona i prvi meč protiv Benfike na Marakani.

Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi treba prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta – zaključio je Krunić.

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter