2
Fudbal
dušan vlahović

FOTO: X/@juventusfc

ITALIJANI JAVLJAJU: Evo zašto se Dušan Vlahović nije odazvao pozivu Piksija!

Objavljeno: 10.09.24 u 11:22

Vlahović je rekao da su u pitanju porodični razlozi!

Dušan Vlahović nije se našao na spisku reprezentativaca za predstojeće mečeve protiv Španije i Danske, iako je njegovo odsustvo izazvalo različite reakcije. Napadač Juventusa je izostanak opravdao „porodičnim razlozima“, za razliku od Aleksandra Mitrovića iSergeja Milinković-Savića, koji su se najpre žalili na povrede, a potom trenirali sa svojim timom iz Al Hilala, što je izazvalo nezadovoljstvo među srpskom javnošću.

Italijanski mediji spekulišu da je Vlahovićeva odluka povezana sa aktuelnim pregovorima koje vodi s Juventusom o produžetku ugovora. Kako navode, postoji mogućnost da će Vlahović i dalje ostati igrač sa najvišom platom u italijanskom fudbalu, koja trenutno iznosi 12 miliona evra godišnje. Prema novom ugovoru, koji bi trebalo da bude produžen, plata bi mogla biti smanjena na devet ili 10 miliona, ali bi bonusi bili značajno uvećani.

Trenutni ugovor Dušana Vlahovića sa Juventusom važi do leta 2026. godine, a pregovori o produžetku su u toku.

2
9
2 Komentara
    • Ne bi tebe niko ni zvao, nebitan si potpuno! To je reprezentacija Srbije, oni predstavljaju sve nas u svetu. Mislis da ljude iz drugih drzava zanima nasa unutrasnja politika, stranke..???

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter