0
Košarka
Stefan Lazarević

Stefan Lazarevic, #2 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Fenerbahce Istanbul at Stark Arena on November 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STEFAN LAZAREVIĆ SE RASTAJE ZA ZVEZDOM: Poznato je i gde će nastaviti karijeru?!

Objavljeno: 08.09.24 u 16:06

Menja klub, ali ne i grad!

Crvena zvezda je u utorak organizovala Evroligin ‘Media Day’ u hali Aleksandar Nikolić, otvorivši vrata za novinare, a gotovo svi prvotimci bili su dostupni za izjave.

Međutim, izostanak Stefana Lazarevića sa događaja dodatno je pojačao spekulacije da se na njega ne računa u narednoj sezoni. Govorkalo se čak da bi aktuelni osvajač triple krune mogao da ga pošalje na pozajmicu.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Lazarević je prekinuo saradnju sa Crvenom zvezdom i trenutno je slobodan igrač. On već neko vreme trenira sa FMP-om iz Železnika, ali do sada nije postignut dogovor o formalnom angažmanu.

Njegovo eventualno učešće u Koka Kola Areni u Dubaiju nagoveštava da bi uskoro mogao da se priključi ekipi Saše Nikitovića i da postane deo tima za predstojeće izazove u Jadranskoj ligi.

FMP je pokazao interesovanje za još jednu saradnju sa Lazarevićem, koji je već nosio njihov dres u periodima od 2014. do 2017. godine, kada je kao mladi igrač došao na kaljenje, a potom i tokom 2017. godine. Teška povreda levog kolena u februaru 2018. godine zaustavila ga je na duže vreme, zbog čega je propustio ostatak sezone, kao i takmičarsku godinu 2018/19. Na teren se vratio krajem 2019. godine i postao stalni član Zvezde od leta 2021.

Pre dve godine, klub je produžio njegov ugovor do juna 2026. godine, ali je ovog leta došlo do prekida saradnje. Lazarević nastavlja da trenira sa FMP-om, a nije isključeno da uskoro formalizuje novi angažman.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter