0
Košarka
bcpfk

FOTO: Printscreen/Instagram/BC Partizan

PARTIZAN „ZGAZIO“ TRAPANI: Tim Željka Obradovića više nego ubedljiv u finalu turnira na Siciliji! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.24 u 23:29

Odlična igra, pogotovo u trećoj deonici!

Novi sastav Partizana, još uvek u fazi formiranja i uigravanja, pokazuje sve veću košarkašku zrelost i kvalitet iz utakmice u utakmicu. Najnoviji dokaz njihove forme bio je spektakularan trijumf na turniru na Siciliji, gde su crno-beli u finalu nadmašili domaći Trapani Šark rezultatom 89:61.

Posle teške borbe u polufinalu protiv Dertone, gde su se pobedili tek u produžetku, Partizan je večeras pružio odličnu predstavu. Bez pomoći pojedinih igrača kao što su Vašington, Tajrik Džons, Bošnjaković i Dimitrijević, tim trenera Obradovića uspeo je da nadmaši očekivanja i dođe do ubedljive pobede.

U prvom delu utakmice, Partizan je uspeo da stekne minimalnu prednost od 20:19 u prvoj četvrtini. Međutim, u drugom delu susreta su se još više istakli, povećavši prednost na 42:35. Treća četvrtina je bila ključna, jer su crno-beli dominirali rezultatom 26:11, čime su praktično obezbedili pobedu i poslednjih deset minuta proveli u rutinskom vođenju igre.

Posebno se istakla šuterska preciznost tima, sa 11 pogođenih trojki, uključujući četiri Sterlinga Brauna. Pored njega, sjajnu igru su pružili Ife Lundberg i Brendon Dejvis, koji su zajedno sa ostatkom ekipe doprineli impresivnom trijumfu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

19
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter