0
Košarka
Matijas Lesor

Mathias Lessort, #26 of Panathinaikos Athens, Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Balsa Koprivica, #5 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Panathinaikos Athens Istanbul at Stark Arena on November 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR VERUJE U CRNO-BELE: Partizan je klub koji mnogo volim, ali im želim da ne budu bolji od nas!

Objavljeno: 08.09.24 u 10:43

„Videćemo kako će Željko Obradović sve da adaptira na svoj sistem“

Matijas Lesor je u razgovoru za „Basketball Sphere“ govorio o pojačanjima u Panatinaikosu, Olimpijakosu i dotakao se Partizana.

– Maltene nova ekipa, imamo nekoliko novih igrača pa je sve drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Sve je to izazov za ekipu, moramo da se borimo za minute. Džedi Osman je sjajan i nadam se da će se pokazati kao veliko pojačanje – rekao je Lesor, a pored Osmana su stigli Omer Jurceven i Lorenzo Braun.

Panatinaikosov najveći rival, Olimpijakos, doveo je Sašu Vezenkova, Tajlera Dorsija, Evana Furnijea…

– Olimpijakos je imao sjajno leto u smislu pojačanja i lično su shvatili naše osvajanje Evrolige i šampionata Grčke pa su zato pojačali ekipu najbolje što su mogli. Videćemo kako će se razumeti, posebno sa Jorgosom Barcokasom – poručio je Lesor.

Neizbežan deo razgovora bio je vezan za Partizan.

Partizan je tim koji mnogo volim i želim im sve najbolje, ali da ne budu bolji od nas. Imali su zanimljivo leto i doveli neke interesantne igrače pa sad imaju i šut i plejmejking i kreativnost i odbranu. Sve je lepo posloženo pa mislim da mogu da pobeđuju i da će kliknuti. Videćemo kako će Željko Obradović sve da adaptira na svoj sistem. Moj brat Frenk Nilikina je tamo i želim mu sve najbolje – rekao je francuski centar.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter