0
AdmiralBet ABA Liga
dubai

FOTO: Printscreen

DUBAI NIKOME NEĆE BITI LAK ZALOGAJ: Srpski abaligaš poražen u istorijskom meču u „Koka Kola“ Areni!

Objavljeno: 08.09.24 u 09:53

Ova utakmica pokazala je da Dubai predstavlja ozbiljan tim koji bi mogao biti iznenađenje u predstojećoj sezoni ABA lige!

Košarkaški tim Dubaija ostvario je pobedu protiv FMP-a rezultatom 99:87 u svojoj prvoj utakmici odigranoj u „Koka Kola“ Areni.

Ovaj pripremni meč bio je prilika da ekipa iz Emirata, koja je novi član ABA lige, pokaže svoj potencijal pod vođstvom trenera Jurice Golemca.

Dubai je dominirao napadački tokom celog susreta, a najefikasniji igrač bio je Nejt Mejson sa 17 poena. Klemen Prepelič je dodao 16 poena, dok su Džakori Vilijams i Danilo Anđušić postigli po 14 poena. Nemanja Dangubić i Avudu Abas su takođe dali značajan doprinos sa po 12 poena.

S druge strane, FMP se borio, ali nije uspeo da isprati ritam domaćina. Jovan Novak je predvodio Pantere sa 18 poena, dok je Nikola Šaranović dodao 16 poena. Danilo Tasić je ostvario „dabl-dabl“ učinak sa 14 poena i 10 skokova, ali to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter