3
Domaći fudbal
Polaganje kamena temeljca i pocetak nacionalnog izgradnje stadiona Surcinu

Polaganje kamena temeljca i pocetak nacionalnog izgradnje stadiona Surcinu

VUČIĆ O PRIVATIZACIJI SRPSKIH KLUBOVA: „Dužni su k’o Grčka, ne zna se ko im je vlasnik!“

Objavljeno: 07.09.24 u 23:35

„Čuj, vlasnik udruženje građana!“

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je danas istakao ozbiljnu finansijsku krizu u fudbalskim klubovima, napomenuvši da su oni u dugovima „ko Grčka“.

On je objasnio da je najveći problem što se ne zna ko su pravi vlasnici klubova, što onemogućava njihovu privatizaciju.

Tokom posete Ljuboviji, gde je razgovarao o rudarenju litijuma, Vučić je dodao da se trenutno stanje u sportskim klubovima, posebno fudbalskim, često doživljava kao da je još uvek na snazi „socijalističko samoupravljanje“. On je primetio da ovo stanje najviše zloupotrebljavaju oni koji se verbalno protive tom periodu.

Niko ne želi da uloži novac u klubove, jer je nerazjašnjeno vlasničko stanje, jer su vlasnici navodno neka udruženja građana – rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio da nijedna osoba ne želi da preuzme odgovornost za rešavanje ovog problema, a on sam nije u mogućnosti da ga razreši „ni za narednih 10 do 15 godina“.

Klubovi su ‘dužni ko Grčka’ jer se ne zna ko su im vlasnici. Čuj, vlasnik udruženje građana – kazao je Vučić.

7
7
3 Komentara
  1. Svake anomal8je najviše pašu vlasti da plivaju u njima lakše.Svi su problemi rešivi kad ima volje no stvarnost je sasvim drugačija ,haos svima najviše paše da nije tako prvo bi svo sudstvo bilo uklonjeno i stvoreno novo koje nije“nezavisno pod vlašću EU bande“,bilo bi pod vlašću Srbije.Tako je i sa fudbalom.

    1
    0
    Odgovori
  2. Zašto čuvaš Vazuru i Vučelićs, na čelo Partizana, zato što rade ono što im ti nardiš a toje gašenje kluba. Kako to da se dugovi otpisuju samo jednom klubu fkcz i kkcz, gde si ti siva eminencija.

    5
    2
    Odgovori
  3. Vlasnici su „navodno neka udruzenja gradjana“.. Ova Vuciceva recenica razotkrila je pravu istinu o FKP, kao i o protagonistima celog slucaja i stanja… Drzava se ne mesa u Partizan, koga je zloupotrebom propisa prisvojila lazna grupa gradjana… Osim sadasnjeg rukovodstva, dva glavna krivca su Zecevic i Vuletic… Umesto da hapsi prvo ovu dvojicu, pa Upravu FKP, drzava, citaj Vucic, im samo pomaze da potonu do dna.. Ustvari drzava na taj nacin vrsi likvidaciju FKP.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter