0
Evropske lige
Dragan Stojkovic Piksi reprezentacija trening 1.6.2024.

Dragan Stojkovic Piksi reprezentacija trening 1.6.2024.

VLAHOVIĆ JE UBEDLJIVO NAJPLAĆENIJI U ITALIJI:Evo kolika je zarada srpskog reprezentativca i koliko je ispred ostalih u Seriji A!

Objavljeno: 07.09.24 u 22:40

Najveća zvezda u Italiji!

U najnovijim izveštajima o platama fudbalera u Italijanskoj Seriji A, srpski napadač Dušan Vlahović iz Juventusa zauzima vrh liste kao najplaćeniji igrač u ligi.

Nakon odlaska Viktora Osimena iz Napolija, Vlahović je jedini fudbaler u italijanskom prvenstvu čija godišnja plata prelazi osam cifara. Njegova neto zarada iznosi 12 miliona evra godišnje, kada se porezi odbace.

Na drugom mestu se nalazi Lautaro Martinez iz Intera sa godišnjom zaradom od 9 miliona evra. Zanimljivo je da su Interovi igrači posebno dobro plaćeni, s obzirom na to da su Hakan Čalhanoglu i Nikolo Barela rangirani sa po 6,5 miliona evra godišnje, dok Markus Tiram i Romelu Lukaku primaju po 6 miliona evra.

U ukupnom pregledu, 12 fudbalera u Seriji A zarađuje 5 miliona evra ili više godišnje, dok 26 igrača prima 4 miliona evra ili više. Inter je lider u izdvajanju za plate, s godišnjim budžetom od 141,7 miliona evra, dok Juventus i Milan prate sa 111,7 i 104,3 miliona evra, redom.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter