0
Košarka
kkpfk2

FOTO: Printscreen/Instagram/BC Partizan

ŠTA KAŽU NAVIJAČI? Koji igrač je najviše oduševio, koji razočarao, na čemu će ekipa Željka Obradovića morati ozbiljno da poradi?!

Objavljeno: 07.09.24 u 22:00

Defanzivni skokovi, branjenje šuta za tri poena…

Košarkaški klub Partizan upisao je svoju prvu pobedu na pripremnom turniru u Italiji, savladavši Dertonu rezultatom 96:94. Iako je obutakmicu obeležila velika borba, nekoliko aspekata igre nije se pokazalo u najboljem svetlu.

Defanzivni skokovi su ostavili mnogo prostora za napredak, dok su igrači Dertone uspeli da postignu čak 15 trojki, što ukazuje na slabiju odbranu protiv šuta za tri poena.

Trener Željko Obradović suočiće se s izazovima u usklađivanju i uigravanju novog tima, što je proces koji zahteva vreme. Pored toga, navijači Partizana su primetili brige, iako su svesni da je ekipa još uvek u fazi učenja i prilagođavanja.

Na pozitivnoj strani, Tajrik Džons je sa 19 poena pokazao značajan doprinos timu, podsećajući na energiju koju je prethodno pružao Matijas Lesor.

19
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter