1
Fudbal
Crvena Zvezda Vs. Borac (Cacak), Jelen Super liga, season 2009 2010

FOTO: STARSPORT

SCENE KOJE SLAMAJU SRCE: Bora Čorba ispraćen uz veliki šal Crvene zvezde! (FOTO + VIDEO)

Objavljeno: 07.09.24 u 14:34

Poslednje zbogom velikom Bori…

U Kulturnom centru u Čačku danas je održana komemoracija za Boru Đorđevića, poznatog kao Bora Čorba, a na njegovom sanduku se nalazio veliki šal Crvene zvezde.

Bora je bio veliki ljubitelj crveno-belih, a tokom poslednjih utakmica, navijači su mu nebrojeno puta pevali i želeli ozdravljenje. Nažalost, nije uspeo da pobedi u svojoj životnoj borbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportalrs)

Bora je bodrio Zvezdu i na dalekom putu do Barija, a malo je nedostajalo da u jednom trenutku i zaigra za svoj voljeni tim.

Bio sam golman, malo je falilo da dođem u Crvenu zvezdu da branim, ali bi to bilo mnogo obaveza za mene. Golmani i bubnjari moraju da budu ludi, pa znate koliko ga lopta puta pogodi u glavu… A bubnjari ceo život gledaju pevača ispred sebe i kaže ‘što ja nisam tamo’. Tako su propevali mnogi bubnjari, neki uspešno, neki manje. Fil Kolins je bio uspešan bubnjar, odličan. Pit Gabrijel isto i mnogi drugi – rekao je tada Bora.

7
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter