1
Košarka

Dimitrios Giannakopoulos President and owner of Panathinaikos during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Play Off Game 3 between Maccabi Tel Aviv v Panathinaikos Athens at Aleksandar Nikolic Hall on April 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVAJ ČOVEK NE PLANIRA DA STANE: Panatinaikos doveo NBA igrača za koga se i Partizan raspitivao!

Objavljeno: 07.09.24 u 13:24

Veliko pojačanje za Zelene!

Turski košarkaš Čedi Osman će potpisati ugovor sa Panatinaikosom, što je potvrdio predsednik kluba Dimitris Janakopulos putem Instagram storija.

Osman se vraća u Evropu nakon što je proteklu sezonu proveo u San Antonio Sparsima, a prethodno je šest godina igrao za Klivlend Kavalirse.

Prethodnih dana se govorilo da bi Osman mogao da pojača i ekipu Partizana, ali je saga okončana.

U svojoj prethodnoj evropskoj karijeri, Osman je nastupao za Anadolu Efes, ali nije imao priliku da sarađuje sa trenutnim trenerom Panatinaikosa, Erginom Atamanom, koji je preuzeo Efes tek nakon što je Osman otišao u NBA 2017. godine.

0
1
1 Komentara
  1. Tipičan primer podmetanja… Partizan se nije raspitivao za Dzedija Osmana, a ciganski mediji su od grckih saznali da ga PAO dovodi, i onda su samo preokrenuli pricu… U svemu nedostaje još samo ono tradicionalno cigansko NIŠTA OD PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter