3
Fudbal
Madjarska v SRbija UEFA EURO Qualifiers Group G

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I SERGEJ NAKON OTKAZA PIKSIJU I REPREZENTACIJI: Otišao na odmor i poslao jasnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 07.09.24 u 18:24

Sergej je odlučio da slobodno vreme provede sa svojom porodicom.

Sergej Milinković-Savić, jedan od ključnih igrača fudbalske reprezentacije Srbije, otkazao je svoje prisustvo na poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog navodne povrede.

Međutim, nakon toga, viđen je kako trenira u punom intenzitetu sa svojim klubom, što je izazvalo spekulacije o njegovom pravom razlogu za otkazivanje nastupa za reprezentaciju.

Umesto da se pridruži nacionalnom timu, Sergej je odlučio da slobodno vreme provede sa svojom porodicom. Na Instagramu je podelio poruku uz fotografiju sa suprugom Natalijom i decom i ostavio poruku:

– Ništa nije bolje od vremena sa porodicom.

12
41
3 Komentara
  1. Sve je rekao treba ga ispoštovati i zaboraviti i tako je sve posrtanje i počelo sa njime i njegovim guranjem u reprezentaciju iako kad se sve sabere nikad nista nije pokazao osim dva tri bljesta a izgubili smo vrhinskog stručnjaka(Muslin) zbog toga što je rekao istinu da ga ne vidi u reprezentaciji,no mafija je bila jača.

    4
    0
    Odgovori
  2. kao profesionalac je morao da se odazove na poziv..ovim je pokazao koliko je zaista sujetan ali ce i vjerovatno vidjeti da ima i boljih igraca od njega …sve najbolje i nastavku karijere ali koga nema bez njega se moze

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter