0
Fudbal
Vejn Runi

FOTO: Prinstscreen/Instagram/Manchester United

MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR: Maestralan pogodak Vejna Runija na utakmici između legendi Mančester junajteda i Seltika! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.24 u 21:19

„Pivski“ stomak mu ne smeta, on je doktor!

Na stadionu Old Traford, pred očima 32.000 oduševljenih navijača, odigrana je humanitarna utakmica između legendi Mančester Junajteda i Seltika.

Nakon što je utakmica u regularnom toku završena rezultatom 1:1, timovi su morali da se suoče sa penalima kako bi odlučili pobednika. Početni trijumf je pripao Škotima, koji su pobedili rezultatom 5:4 u izvođenju penala.

U prvom poluvremenu, junaci iz Junajteda poveli su izvanrednim golom Vejna Runija. On je u 28. minutu pogodio desni gornji ugao sa slobodnog udarca sa 20 metara, donoseći prednost svom timu.

Međutim, u nastavku utakmice, Seltik je izjednačio zahvaljujući pogotku Garija Hupera u 62. minutu.

Nakon regularnog dela igre, penali su odlučili o pobedniku. Iako je većina igrača sa obe strane bila uspešna, Dani Veber iz Junajteda bio je jedini koji nije uspeo da realizuje svoj pokušaj, što je omogućilo Seltiku da slavi pobedu.

U ovoj humanitarnoj manifestaciji, tim Junajteda predvodio je legendarni Brajan Robson, dok je ekipu Seltika predvodio Pol Lambert. Na terenu su se mogli videti neki od najpoznatijih fudbalskih imena kao što su Vejn Runi, Majkl Kerik, Dimitar Berbatov i mnogi drugi, dok su Škoti imali svoje adute kao što su Artur Boruc, Stlijan Petrov i Venegor Haselink.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter