0
Fudbal
Denmark vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

FOTO: STARSPORT

DANCI OPREZNI PRED MEČ SA SRBIJOM: „Sada imaju manje individualista, ali više talentovanih igrača!“

Objavljeno: 07.09.24 u 19:23

„Srbi su bili neverovatno vredni i disciplinovani“

Nakon remija sa Španijom na Marakani, fudbaleri Srbije gostuju selekciji Danske u okviru 2. kola Lige nacija. 

Privremeni selektor Danske, Lars Knudsen, smatra da će ovo biti drugačiji meč u odnosu na onaj na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

– Srbija ima još stvari kojih se drži. Sada je možda disciplinovanija, s manje individualista, ali ipak više talentovanih igrača. Biće to izazov, idemo na pobedu. Srbi su bili neverovatno vredni i disciplinovani. Naterali su Španiju da joj bude teško, verujem da će i nama biti tvrd orah – rekao je selektor Danske Lars Knudsen.

Slično razmišlja i štoper Danske Janik Vestergor.

Remi sa Španijom pokazuje da je Srbija bila dobra u odbrani. Mislim da će naš meč sada biti drugačiji nego na EURO, težak su protivnik. Ne znam baš kako je sve išlo, ali neki od njihovih vrhunskih igrača nisu više tu. Tu su neki momci koji žele iskorak. To može da bude oslobađajuće i teret. Zavisi kako gledate. Nema sumnje da donose mnogo kvaliteta, Srbija je ekipa koja je uvek imala dobre igrače – ističe Vestergor.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter