0
Košarka
kkpfk

FOTO: Prinscreen/Instagram/BCPartizan

CRNO-BELI POBEDILI DERTONU U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI: Obradović u problemu, povredio se vrlo bitan igrač! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 07.09.24 u 20:54

Partizan je kontrolisao igru tokom većeg dela meča, ali su u završnici regularnog dela utakmice izgubili prednost od 14 poena.

Košarkaški klub Partizan uspešno je zakoračio u finale turnira na Siciliji nakon dramatičnog polufinala u kojem su, posle produžetka, pobedili ekipu Dertone rezultatom 96:94 (16:11, 28:30, 24:17, 17:27, 11:9).

U borbi za titulu, Partizan će se suprotstaviti pobedniku drugog polufinala, gde će igrati domaćin Trapanija i ekipa Golden Kings.

Trener Željko Obradović suočava se sa ozbiljnim izazovom, budući da je Tajrik Džons posle jednog defanzivnog skoka zatražio izmenu.

Crno-beli su kontrolisali igru tokom većeg dela meča, ali su u završnici regularnog dela utakmice izgubili prednost od 14 poena.

Domaćin je serijom trojki, uz slabiji defanzivni skok protivnika, uspeo da izjednači i izbori produžetak sa trojkom u poslednjim trenucima.

U dodatnih pet minuta igre, borba je bila neizvesna, a konačnu pobedu obezbedio je Brendon Dejvis sa odlučujućim poenima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter