0
Domaći fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

ČIM ZAVRŠI SA REPREZENTACIJOM, SEVERINA SE SELI IZ BEOGRADA: Poznati detalji transfera krilnog igrača Partizana, koji je samo na momente pokazivao koliko zna!

Objavljeno: 07.09.24 u 20:32

Dolazi kod Baraka Bahara!

Ksander Severina, fudbaler Partizana sa Kurasaa, uskoro će postati član Makabija iz Haife, prenosi „Telegraf“. Nakon što završi sa obavezama u reprezentaciji, Severina će otputovati u Izrael kako bi prošao medicinske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još jednu sezonu.

Partizan je u ugovor sa Severinom uključio otkupnu klauzulu od 4 miliona evra, ali zbog nemogućnosti dogovora sa Veronom i Venecijom, kao i problema sa kvalifikacijama za evropska takmičenja, poslednja šansa za profit bila je odlazak u Haifu. Na taj način, klub iz Humske će primiti 1.2 miliona evra od transfera.

Severina će u Makabiju zarađivati 270.000 evra godišnje u prvoj sezoni, sa mogućnošću povećanja plate na 430.000 evra ukoliko se aktivira četvrta sezona saradnje.

Šef stručnog štaba Makabija, Barak Bahar, imao je priliku da uoči Severinu tokom prethodne sezone kada je bio u Beogradu.

4
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter