0
AdmiralBet ABA Liga
PARTIZAN CRVENA ZVEZDA PLAY OFF KLS SEASON 2013 2014

PARTIZAN CRVENA ZVEZDA PLAY OFF KLS SEASON 2013 2014

BERTANS U ABA LIGI: Poznati detalji klauzule zbog koje se odlučio za ovaj klub, a koje Partizan nije mogao da mu dopusti!

Objavljeno: 07.09.24 u 20:20

Bivši igrač Partizana će ove sezone braniti boje KK Dubai!

Davis Bertans, letonski košarkaš poznat po svom izuzetnom šutu, odlučio je da novu sezonu provede u timu KK Dubai, prenosi se izvor iz ABA lige.

Iako su tokom leta kružile glasine o njegovom povratku u Evropu, uključujući potencijalne angažmane u Real Madridu ili Partizanu, Bertans je iznenadio sve svojom odlukom da se pridruži klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Šta je dovelo do ove odluke? Bertans je potpisao višegodišnji ugovor sa Dubaiem, ali sa specijalnom klauzulom koja mu omogućava da u bilo kojem trenutku napusti tim kako bi se vratio u NBA ligu, ukoliko se ukaže pogodna prilika. Ovaj fleksibilan uslov očigledno je bio ključan faktor u njegovom izboru, s obzirom na to da nijedna druga evropska ekipa, uključujući Partizan, nije mogla da mu pruži ovakvu mogućnost.

Takođe, treba napomenuti da je Lejton Hemonds nedavno napustio Dubai nakon samo dve nedelje, što je otvorilo poziciju u timu za Bertansa.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter