0
Fudbal
SERBIA SPAIN 157

FOTO: STARSPORT

STRAHINJA PAVLOVIĆ: „Javnost nije bila zadovoljna posle EP!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.24 u 09:18

Nije lako igrati protiv prvaka Evrope.

Reprezentacija Srbije je igrala protiv evropskog šampiona, Španije utakmicu prvog kola Lige nacija na stadionu „Rajko Mitić“ i uspela da izbori nerešen rezultat, 0:0.

Nakon utakmice, Strahinja Pavlović smatra da uprkos nerešenom ishodu, Srbija ima razlog da bude zadovoljna nekim stvarima:

Igrali smo protiv šampiona Evrope i sigurno da je bod velika stvar. Dosta novih igrača, dosta novajlija, videli ste dosta krvi i jako sam ponosan kako je ekipa odigrala večeras, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo pali sa snagom, uspeli smo da ne primimo gol, što nam je u nekim prethodnim utakmicama bila velika boljka. Jako sam ponosan kako smo to odradili i nadam se da ćemo tako nastaviti i da će tako biti bolje i bolje. – rekao je novi štoper Milana, te potom dodoa:


Mi, javnost je bila nezdovoljna, pogotovo posle tog Evropskog prvenstva, dosta novih igrača, sigurno da niko nije imao velika očekivanja, igrali smo protiv prvaka Evrope, ali moje mišljenje je da kada imate pravi pristup da je sve moguće. Mi smo večeras imali jako dobar pristup i jako smo dobro taktički odigrali utakmicu. U drugom poluvremenu je bilo dosta teško, ali opet smo uspeli da napredujemo u nekim sgementima defanzive. Bio je jako dobar test, već za tri dana nas očekuje sledeći. – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter