0
Košarka

Sasha Vezenkov (R) and Filip Petrusev during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLUČAJ „PETRUŠEV“ DOBIJA NOVI PRAVAC? Olimpijakos objavio sliku koja će razočarati mnoge navijače Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.24 u 13:15

U svakom slučaju, ništa nije gotovo!

Saga o potencijalnom povratku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu traje već skoro mesec dana, a konačni ishod još uvek nije na vidiku. Petrušev je i dalje član Olimpijakosa, a tokom Olimpijskih igara pojavile su se izjave Nebojše Čovića, predsednika beogradskog kluba, koji je istakao želju da se talentovani krilni centar vrati u Zvezdu.

Pominjalo se da će ostanak Petruševa u Grčkoj zavisiti od nekoliko faktora, uključujući status Vezenkova i Mustafe Fala. Kako su oba igrača ostala u klubu, navijači Crvene zvezde i dalje se nadaju njegovom povratku.

Međutim, poslednja objava Olimpijakosa na Instagramu unosi dodatnu sumnju u te nade. Naime, klub je predstavio dresove sa brojevima za novu sezonu, a Filip Petrušev je zadržao svoj broj 30, što sugeriše da će nastaviti da igra za tim iz Pireja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali za sada nema definitivanih naznaka da će Petrušev uskoro obući crveno-beli dres.

2
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter