4
Domaći fudbal

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

PARTIZAN I ŽELEZNIČAR NE MOGU DA SE DOGOVORE: Pančevci povećali cenu za Romanića, transfer doveden u pitanje!

Objavljeno: 06.09.24 u 17:51

Kako prelazni rok u Srbiji traje do 13. septembra, sudbina Lazara Romanića će biti poznata u narednim danima!

Transfer Lazara Romanića u Partizan delovao je kao gotova stvar, ipak, sada je pod velikim znakom pitanja.

Nakon što je Partizan prodao Saldanju u Ferencvaroš i otvorio mesto za novog napadača, činilo se da će Romanić uskoro obući crno-beli dres. Na početku je dogovor između Partizana i Železničara iz Pančeva uključivao obeštećenje od 500.000 evra.

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

Međutim, Pančevci su promenili svoje zahteve i sada procenjuju Romanića na iznos između 800.000 i 1.000.000 evra, što se nije svidelo rukovodstvu Partizana. Oni nisu spremni da plate iznos koji smatraju višim od tržišne vrednosti igrača, zbog čega je transfer doveden u pitanje, prenosi Mozzart sport.

Iako je Romanić bio blizu oproštaja od Železničara, odigrao je još tri utakmice za svoj tim, u kojima je dva puta bio strelac, a u poslednjem kolu je asistirao u pobedi nad Spartakom.

7
12
4 Komentara
  1. Ima ona narodna.“ na slaboga i zec onu stvar dize“ ili kad si u nevolji tad barabe kolo vode pa to i pancevci primenju.Partizan ce prevazici krizu jer je veliki ali ce svi oni kao Zeleznicar propasti jer su mali i bez mogucnosti da duze bitisu.Dodju i prodju.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter