3
Košarka
DRAŽEN PETROVIĆ HOLOGRAM

FOTO: Printscreen

OVO JE PRAVA ISTINA: Dražen Petrović bio je blizu prelaska u Zvezdu, njegova majka sve otkrila!

Objavljeno: 06.09.24 u 20:33

„Da je Crvena zvezda bila prvak on bi otišao tamo…“

Biserka Petrović, majka legendarnog košarkaša Dražena Petrovića, otkrila je da je Dražen umalo izabrao Crvenu zvezdu umesto Cibone.

Početkom osamdesetih, dok je briljirao u dresu Šibenke, najveći klubovi bivše Jugoslavije borili su se za njegov potpis. Iako su mnogi verovali da je zbog starijeg brata Aleksandra Petrovića odabrao zagrebačku Cibonu, Biserka je istakla da to nije bila istina. 

Da je Crvena zvezda bila prvak on bi otišao tamo, njemu je bitno da igra da prenosi. Kada je njegov spomenik u Lozani otvoren, onda je gospodim Kilijan rekao Dražen i njegova košarka su građani sveta. Ja sve imam zapisano, kada idete nešto da dodate, onda gubite. Ništa ne dodavate Draženu, samo pričajte o njemu – rekla je Biserka, Draženova majka.

Dražen je poginuo u saobraćajnoj nesreći 7. juna 1993. godine, sa svega 28 godina, kada je podleteo pod kamion u Denkendorfu, Nemačkoj.

8
1
3 Komentara
  1. Izvrcete istinu,gledao sam taj interviju,zena lepo rekla da bi Drazen igrao u bilo kom klubu koji bi bio prvak te godine,pa je pomenula i zvezdu,ali je vama u interesu da se dobro dodvorite sistemu i vodji . . .

    1
    2
    Odgovori
    • Eto, a ti tačno znaš šta bi njegova majka dopustila a šta ne. I naravno ti takođe nepogrešivo znaš šta je laž, a šta istina. Smanji doživljaj, poješće te te ta tvoja mržnja.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter