0
Košarka

Serbia's Nikola Jovic celebrates during friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

MIŠKO RAŽNATOVIĆ OTKRIVA: Evo čiji dres će Nikola Jović nositi sledeće sezone!

Objavljeno: 06.09.24 u 12:25

Srpski reprezentativac ostaje veran franšizi sa Floride!

Nikola Jović ulazi u završnu fazu svog ugovora sa Majami Hitom, pošto je ugovorom predviđeno da 2024/25. sezona bude pretposlednja. Postojala je neizvesnost oko njegovog daljeg angažmana, jer je Majami imao pravo da odluči šta će učiniti na kraju te sezone.

Međutim, klub je iskoristio svoju opciju i odlučio da Jović ostane član tima i u poslednjoj godini ugovora, što znači da će nositi dres Majamija i u sezoni 2025/26.

Ovu vest saopštio je Jovićev agent, Miodrag Miško Ražnatović, putem društvene mreže „X“, naglasivši da će to biti njegova poslednja sezona u Majami Hitu.

– Majami je izabrao opciju za ugovor Nikole Jovića za sezonu 2025/26! To će biti njegova četvrta i poslednja godina njegovog ugovora – poručio je Miško Ražnatović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter