0
Košarka

Mario Hezonja during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

MARIO HEZONJA O DOLASKU U PARTIZAN: „Kako da sad odgovorim na to“

Objavljeno: 06.09.24 u 15:22

Velika želja navijača Partizana!

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nije direktno odgovorio na pitanje o mogućnosti da jednog dana zaigra za Partizan, ali ni potpuno odbacio tu ideju, nakon memorijalnog turnira u Zagrebu posvećenog Draženu Petroviću.

Hezonja, koji je predvodio hrvatski tim na ovom događaju, bio je suočen sa pitanjem o potencijalnom prelasku u redove crno-belih.

Kako da sad odgovorim na to. Vidim se i ne vidim se. To su teška pitanja i teški odgovori, ali im se maksimalno zahvaljujem – izjavio je Hezonja za Telegraf.

Posebno je istakao trenutak koji je podelio sa Željkom Obradovićem, legendarnim trenerom Partizana.

Ja jesam malo asocijalan, ali u životu nikad nisam pričao sa nekim mobilnim telefonom i da sam tako uživao, kao što je to bilo kad sam pričao sa Željkom Obradovićem. To je nešto neverovatno, da je čovek toliko opušten, a kao da je ceo od zlata koliko je osvojio i šta je uradio za našu evropsku košarku. Hvala mu od srca ne samo za ovo leto, već za sve, pošto je uvek bio pristupačan za mene, znao je da me zagrli i da mi kaže velike stvari, što jedan igrač treba da čuje od velikog trenera. Hvala i njemu i gospodinu Saviću – dodao je Hezonja.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter