0
Košarka

FOTO: @RMBaloncesto/X

DŽANAN MUSA NAKON SPEKTAKLA U ZAGREBAČKOJ ARENI: „Počastvovan sam – Dražen je idol svih sa Balkana!“

Objavljeno: 06.09.24 u 11:23

Svestan je Draženove veličine.

U prestižnoj zagrebačkoj Areni održan je spektakularan događaj u znak sećanja na legendarnog Dražena Petrovića, povodom obeležavanja 60. godišnjice njegovog rođenja.

Bek Real Madrida, Džanan Musa oduševljen je utakmicom u zagrebačkoj Areni, na kojoj su nastupili poznati igrači iz cele Evrope:

Počastvovan sam što sam dobio priliku da učestvujem u ovakvoj utakmici. Dražen nije samo idol Hrvatske, već svih na Balkanu i moj idol uz Mirzu Delibašića. Bio sam na ivici suza pet-šest puta na utakmici, ali svi smo bili jako motivisani da pobedimo utakmicu, što smo na kraju i uradili. Poseban događaj, rezultat po strani. Dražen je najveći – rekao je Musa, te potom dodao:

Dovoljno o svemu govori to što je deset ljudi iz delegacije ovde, nisu na pripremama sa ekipom. Došli su ovde da odaju počast velikanu, to dovoljno govori o njemu. Ima priča da, ako budete 30 odsto Dražena, bićete najbolji. Ne moramo dalje da govorimo – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter