4
Fudbal
jan karlo simić 2

FOTO: Instagram/fudbalskisavezsrbije

DEBITOVAO ZA SRBIJU I OSTVARIO DEČAČKE SNOVE: „Nezaboravan trenutak pun časti, ovo je tek početak!“ (FOTO)

Objavljeno: 06.09.24 u 20:05

„Veliki san je postao stvarnost i beskrajno sam zahvalan za ovu priliku“

Kosta Nedeljković, Kristijan Belić i Jan Karlo Simić su debitovali za reprezentaciju Srbije u utakmici protiv Španije u okviru Lige nacija.

Jan Karlo Simić ušao je na poluvremenu kao zamena za požutelog Strahinju Erakovića.

Dan nakon meča, Simić se osvrnuo na svoje iskustvo u dresu nacionalnog tima, izražavajući ponos zbog debija, ali i svestan da mora raditi na svojim greškama.

– Nezaboravan trenutak pun časti, ponosa i zahvalnosti! Imao sam čast da debitujem za “A” reprezentaciju Srbije. Veliki san je postao stvarnost i beskrajno sam zahvalan za ovu priliku. Ovo je tek početak, spreman sam za sve što dolazi – poručio je Jan Karlo Simić, štoper Anderlehta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jan-Carlo Simić (@jancarlo.simic)

 

4
0
4 Komentara
  1. Hvala bogu da ima jos svesnih patriotskih Srba. Ovaj momak je pravi primer iz nove generacije . Vec je postao voljen kod naroda jer nije prodao dusu djavolu. Svaka cast, zivio ti nama 100 godina. Zelim ti izuzetno uspesnu karijeru.

    1
    0
    Odgovori
  2. Takozvana greška Simić-a:

    Simić je dodao Milenkoviću loptu odlično, samo što je Milenkovič spavao u tom trenutku i propustio loptu!! Videlo se na terenu kako se Milenković izvinjava kod Simić-a…

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter