0
Fudbal
SERBIA SPAIN 03

FOTO: Starsport

(SASTAVI) SRBIJA- ŠPANIJA: Debitant u srpskoj reprezentaciji, Španci u skoro najjačem sastavu! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.24 u 20:18

Nadamo se da Orlovi mogu izvući pozitivan rezultat!

U prvom kolu Lige nacija, srpska reprezentacija će večeras u 20:45 časova na terenu dočekati aktuelnog evropskog šampiona, selekciju Španije. Pred početak ovog meča objavljene su startne postave oba tima, a jedno iznenađenje svakako upada u oči.

Najveća pažnja usmerena je na mladića koji se našao u startnoj postavi srpske selekcije – desni bek Kosta Nedeljković. Njegovo ime je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da je reč o igraču koji se tek nedavno afirmisao. Pored njega, u timu Srbije, nalaze se i iskusniji igrači poput Milenkovića i Pavlovića u odbrani, dok će u sredini terena ključne uloge imati Ilić i Lukić.

Što se tiče selekcije Španije, očekivanja su uglavnom ispunjena. Trener Luis de la Fuente odlučio je da na teren pošalje poznate junake, uključujući Jamala i Nika Vilijamsa. Ovaj tim je poznat po svojoj tehničkoj superiornosti i brzini igre.

Startne postave su sledeće:

Srbija: Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović – Nedeljković, Ilić, Lukić, Birmančević – Samardžić, Živković – Jović.

Španija: Raja – Karvahal, Le Norman, Laport, Kukurelja – Zubimendi, Fabijan Ruiz – Olmo – Jamal, Vilijams, Ajoze Perez.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter