0
Košarka

FOTO: Twitter/@FIBAWC

SAM KREM EVROPSKE KOŠARKE U ZAGREBU: Bek Bajerna ponosan što je pozvan!

Objavljeno: 05.09.24 u 15:26

Zaista prelep događaj u Zagrebu.

Aca Petrović je u čast svog brata Dražena Petrovića organizovao memorijalnu utakmicu, u kojoj će učestvovati sam krem Evropske košarke.

Jedan od učesnika je i bek Bajerna, kao i nemačke reprezentacije Andreas Obst.

Veoma sam uzbuđen zbog toga, što je došao u Minhen, imali smo dobre momente u reprezentaciji. Imamo dosta posla, tim je novi, njegov pogled i pristup košarci nam može mnogo pomoći, daćemo sve od sebe – rekao je Obst, te potom prokomentarisao potpis Šabaza Nejpira za Bajern:

On će biti dobar za nas. Mislim da je stigao juče ili prekjuče. Milsim da je dobro pojačanje za nas, ima dosta iskustva, veoma je talentovan – dodao je sjajni šuter.

Obst će zajedno sa nekolicinom sjajnim košarkaša učestvovati na Memorijalu u čast Draženu Petroviću:

Mislim da je bio sjajan turnir za sve ljubitelje košarke. Mi nismo ispunili svoje cilje, ali dobro to je sport, mislim da je Srbija bila najbolji tim na turniru, definitivno su zaslužili bronzanu medalju, ali isto tako su zaslužili i zlato. Generalno gledano bio je dobar turnir, jeste da nismo osvojili medalju, ali Srbija je bila stvarno dobar tim – zaključio je on.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter