1
Fudbal
SERBIA SPAIN 107

FOTO: Starsport

REPREZENTACIJA SRBIJE OSTALA NEPORAŽENA: Oslabljeni Orlovi pokazali neverovatan karakter i želju! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.24 u 22:39

Reprezentacija Srbije je igrala protiv evropskog šampiona, Španije utakmicu prvog kola Lige nacija na stadionu „Rajko Mitić“ i uspela da izbori nerešen rezultat, 0:0.

 

Reprezentacija Španije je krenula ofanzivnije i konkretnije, Orlovi su na samom startu napravili nekoliko prekršaja, ali je i naša reprezentacija zapretila preko kontra napada u šestom minutu utakmice koji se završio nepreciznim šutem Saše Lukića.

Agresinvno i konkretno je počela reprezentacija Srbije i izborila korner u 10. minutu, ali ništa ozbiljnije nije bilo od te situacije.

SERBIA SPAIN 29
FOTO: Starsport

 

Španci su na sredini prvog poluvremena imali veći posed, ali nisu imali veće šanse, Orlovi su se organizovano branili!

U 31. minutu nakon nespretne reakcije naše odbrane, Španija je imala najbolju priliku preko Ajoza Pereza, sa ivice šesnaesterca, ali Rajković je sjajno odbranio udarac.

Luka Jović je promašio nemoguće, sjajan pas Andrije Živkovića u 16 metara, ali srpski napadač je promašio ceo gol u situaciji jedan na jedan sa španskim golmanom, Rajom.

Srbija je opet napala, pokušao je Birmančević sa dvadesetak metara, ali Raja je bio siguran.

Španci su u drugom poluvremenu imali i dalje veći posed lopte, a i malo veću inicijativu, ali Srbija je imala svoje prilike preko kontri i polukontri.

Odličan slobodni udarac Grimalda u 70. minutu, ali sjajna odbrana Predraga Rajkovića, nakon odbitka pokušao je i Jamal, ali lopta je otišla pored gola.

Sva sreća, Rajković opet na pravom mestu u 74. minutu i nova odbrana posle dobrog šuta španskog vunderkida.

5
0
1 Komentara
  1. Netačan naslov!Ne oslabljena nego obnovljena reprezentacija Srbije!Piksiju tu treba jedan brz centarfor i dva pleymejkera (nesto ko Kanga u Zvezdi) i ima preporođenu mladu novu reprezentaciju za budučnost.Ono glavno one koji ne žele igrati ne treba zvati pa bili oni i Neimar.Potez koji su uradili Mitrović,Sergej i Vlahović je za svaku osudu jer Jović je igrao povređen.Sve u svemu pitanje:“Da li je Piksi na pravom putu?“

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter