0
Fudbal
jovic

FOTO: Printscreen/X

NEVEROVATAN PROMAŠAJ: Pogledajte kako je Žile servirao Joviću na tacnu, a srpski napadač ovo nije smeo promašiti! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.24 u 21:45

Baš šteta!

U uzbudljivom dvoboju Lige nacija između fudbalskih timova Srbije i Španije, u kojem domaći Orlovi pružaju snažan otpor na stadionu Marakana, bitan trenutak se dogodio u 34. minutu. Naime, Luka Jović je propustio priliku koja je mogla značiti vođstvo za srpski tim.

Srbija  prikazuje izuzetnu igru na svom terenu, izazivajući mnogo problema favorizovanoj Španiji i stvarajući brojne prilike. Orlovi se čine opasni i konkretniji, ali je najveća šansa za vođstvo pripala Luki Joviću. Nakon odličnog dodavanja Andrije Živkovića, Jović je bio u savršenoj poziciji, samo nekoliko metara udaljen od gola. I pored toga što je šutirao prema golu, lopta je završila pored stative, dok je Raja bio na tlu.

Ovaj promašaj bi se mogao opisati kao jedan od najtežih u Jovićevoj karijeri, s obzirom na važnost trenutka i izglednost šanse.

1
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter