0
Evroliga
Evan Furnije docek

FOTO: Printscreen/X

LUDNICA U PIREJU: Navijači Olimpijakosa priredili vatren doček Evanu Furnijeu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.24 u 09:07

Ludnica!

Olimpijakos je obezbedio jedno od najvećih pojačanja za narednu sezonu, dovodeći iskusnog NBA igrača i francuskog reprezentativca Evana Furnijea u svoje redove. Ovaj dolazak dodatno je ojačao poziciju grčkog kluba kao jednog od glavnih kandidata za titulu.

Tridesetjednogodišnji Furnije, koji je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, tokom svoje karijere u NBA ligi nosio je dresove Denvera, Orlanda, Bostona, Njujorka i Detroita. Povratkom u Evropu, naredne sezone će debitovati u Evroligi u dresu Olimpijakosa.

Furnije je u Pireju dočekan sa velikim entuzijazmom. Najvatreniji navijači crveno-belih priredili su mu spektakularan doček uz baklje i pesme, a sam igrač je dodatno oduševio pristalice kada je izašao iz automobila, popeo se na platformu i mahnuo šal kluba, podižući atmosferu na viši nivo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter