1
Fudbal
Rade Bogdanović

FOTO: Printscreen/YouTube

I OVO SE DESILO?! Rade Bogdanović je zadovoljan igrom reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 05.09.24 u 23:30

„Odbranili smo se protiv evropskog prvaka i to je velika stvar!“

Fudbalska reprezentacija Srbije postigla je izuzetno značajan rezultat. Na stadionu „Rajko Mitić“ naši momci su uspeli da izdrže pritisak evropskog prvaka Španije i da osvoje bod na početku takmičenja u Ligi nacija, završivši utakmicu rezultatom 0:0.

Iako nije bilo golova, prikazana je jedna nova, disciplinovana verzija Srbije, i to u odsustvu igrača poput Sergeja Milinković-Savića, Aleksandra Mitrovića i mnogih drugih. U razgovoru posle meča u studiju RTS-a, stručni konsultant Rade Bogdanović je prvi put posle dužeg vremena bio zadovoljan igrom Srbije.

On je čestitao ekipi na uspehu i napomenuo da će sledeća utakmica protiv Danske doneti drugačiji izazov i da će biti potrebno prilagoditi se.

Da, slažem se sa vama, ali ovaj bod je veoma važan za samopouzdanje našeg tima i za predstojeće mečeve. Rajković je bio izvanredan, kao i svi naši reprezentativci, i možemo im se samo zahvaliti, jer ipak igramo protiv evropskog prvaka. Buduće utakmice će pokazati gde se nalazimo. Sledeći meč biće potpuno drugačiji, sa većim tempom i intenzitetom, ali su momci pokazali da su danas želeli da se bore i da sačuvaju čast koju nose. Odbranili smo se protiv evropskog prvaka i to je velika stvar.

27
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter