2
Fudbal
Serbia vs England UEFA EURO 2024 Group C

FOTO: STARSPORT

DA LI SELEKTOR ILI IGRAČI LAŽU? Sergej i Mitrović treniraju punom parom u Arabiji! (FOTO)

Objavljeno: 05.09.24 u 09:48

Čini se da neki igrači više nemaju poverenje u selektora Stojkovića.

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić u potpunosti učestvuju u trenažnom procesu svog kluba, Al Hilala.

Obojica su se izvinila selektoru Draganu Stojkoviću zbog povreda i time otkazala učešće u reprezentaciji Srbije. Ipak, fotografije koje je Al Hilal podelio na društvenim mrežama pokazuju da Mitrović i Milinković-Savić treniraju u punom kapacitetu sa ostatkom tima.

Što se tiče Mitrovića, razgovarali smo, požalio se na bol u zadnjoj loži, to je bilo 24. avgusta ili tako nešto. Imamo Sergeja koji mi je rekao da prima injekcije u predelu leđa, doktor je dobio napismeno da se radi o bolu. Nemam ništa da dodam – rekao je Stojković na nedavnoj konferenciji za novinare održanoj u Staroj Pazovi.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u 20.45 igra utakmicu protiv Španije u okviru Lige nacija.

3
3
2 Komentara
  1. Pa neka neće da igraju. Pozvao je druge pa šta urade. Treba bodriti reprezentaciju bez obzira na sve.Možda je to i dobro.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter