0
Fudbal
CRVENA ZVEZDA UDINEZE OPROSTAJ DEJAN STANKOVIC

FOTO: STARSPORT

BORAC SASTAVLJA ODLIČAN TIM ZA EVROPU: Bivši fudbaler Zvezde stiže u Banja Luku!

Objavljeno: 05.09.24 u 10:29

Dominirao jedno vreme u Rusiji, sada je spreman da piše istoriju sa Borcem!

Borac iz Banja Luke napravio je istorijski uspeh plasmanom u Ligu konferencija, a pred kraj prelaznog roka klub je angažovao nekoliko novih igrača kako bi ojačao tim za evropske izazove.

Najveće pojačanje je Đorđe Despotović, bivši napadač Crvene zvezde, koji će doneti dodatnu konkurenciju u napadu šampiona Bosne i Hercegovine.

Đorđe Despotović i Gregor Bajde su novi članovi našeg kluba, dovedeni da pojačaju ofanzivnu liniju tima. Ugovori su potpisani, sva potrebna dokumentacija je završena, i oni će biti na raspolaganju za grupnu fazu Konferencijske lige. Veoma sam zadovoljan što smo postigli dogovor, i uveren sam da će doneti dodatni kvalitet ekipi. Sa ovim pojačanjima, ciljamo na ‘duplu krunu’ i želimo da napravimo još jedan korak napred u Evropi. To su naši ciljevi i daćemo sve od sebe da ih ostvarimo – izjavio je sportski direktor Borca, Oliver Jandrić.

Despotović je prethodne sezone igrao za Budućnost iz Podgorice, a tokom karijere nastupao je za klubove poput ruskih Arsenal Tula, Rubin Kazanja i Orenburga, kazahstanskog Tobola, Astane i Kairata, kao i belgijskog Lokerena. U Srbiji je, pored Zvezde, igrao i za Spartak iz Subotice.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter