1
Domaći fudbal
Crvena Zvezda v Partizan, Euroleague basketball match, regular season, round 19

Crvena Zvezda v Partizan, Euroleague basketball match, regular season, round 19

RADONJIĆ JE PUN ELANA: „Gladan sam trofeja i najspremniji da pomognem Zvezdi!“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.24 u 21:20

„Igrao sam šest godina u inostranstvu, mnogo sam sazreo kao fudbaler!“

Novi-stari fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Radonjić, danas je izrazio svoju radost zbog povratka u redove crveno-belih.

Radonjić je izjavio da mu je povratak u klub izuzetno važan, te je postavio visoke ciljeve za predstojeću sezonu, uključujući osvajanje duple krune i plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram Ligu šampiona sa Zvezdom. Posle Salcburga kada smo se plasirali u Ligu šampiona, otišao sam u Marsej, ali sada sam uzbuđen zbog povratka. Igrao sam šest godina u inostranstvu, mnogo sam sazreo kao fudbaler i najspremniji sam da pomognem Zvezdi, kako u Evropi, tako i u prvenstvu – rekao je Radonjić.

Radonjić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu sezonu.

– Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom, nadam se da ćemo nastaviti osvajanje duplih kruna i da ćemo proći u nokaut fazu Lige šampiona. Imamo dobru ekipu za to i jedva čekam da ponovo istrčim na Marakanu –  dodao je on.

Tokom prvog mandata u Crvenoj zvezdi, Radonjić je postigao 11 golova na 47 nastupa.

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, izrazio je uverenje da će povratak Radonjića obradovati navijače i da će značajno doprineti timu u ostvarivanju ambicioznih ciljeva.

Treba nam Nemanjina brzina, dribling, golovi i verujem da nas to sve očekuje. Otišao je iz Zvezde u Olimpik Marsej u rekordnom transferu za to vreme. Igrao je potom u kvalitetnim ligama, u prvenstvima Francuske, Italije, Španije, uz dosta mečeva i za reprezentaciju. Adaptiran je na visok nivo i sigurno je da će odmah moći da doprinese Crvenoj zvezdi u ostvarivanju ciljeva – izjavio je Mrkela.

6
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter