9
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Vojvodina Mozzart Super League Season 2023/2024

Radnicki 1923 v Vojvodina Mozzart Super League Season 2023/2024

PODRŠKA ZA TRENERA RADNIČKOG IZ BIH:“Nećemo dozvoliti da se Dudiću crta meta na čelo!“

Objavljeno: 04.09.24 u 21:40

„Naša organizacija obratila se FK Crvena zvezda sa upitom da dostave dokaze, činjenice i argumente o svim navodima iznesenim od strane njihovog sportskog direktora, a usmerenih protiv Feđe Dudića.“

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde (0:1) izazvala je veliku pažnju u našoj zemlji i regionu.

Nakon što je sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela izneo svoje tvrdnje, usledila su saopštenja Kragujevčana kao odgovor, a potom i reakcija Zvezde na optužbe Radničkog. Ova situacija nije prošla nezapaženo u Bosni i Hercegovini.

Sindikat profesionalnih fudbalera Bosne i Hercegovine osudio je optužbe i stao u zaštitu Feđe Dudića, trenera Radničkog i bh. državljanina.

Saopštenje ovog Sindikata prenosimo u celosti:

– Nakon poslednje utakmice ligaškog takmičenja u Srbiji, gde je Radnički iz Kragujevca, tim kojeg vodi Dudić, igrao protiv FK Crvena zvezda, predstavnici tima iz Beograda izneli su niz neistina i optužbi na račun Dudića u javnost.

Naša organizacija obratila se FK Crvena zvezda sa upitom da dostave dokaze, činjenice i argumente o svim navodima iznesenim od strane njihovog sportskog direktora, a usmerenih protiv Feđe Dudića.

U slučaju da to klub ne učini, preduzećemo dodatne mere, te se obratiti nadležnim, međunarodnim, fudbalskim institucijama, s ciljem zaštite ugleda i integriteta Feđe Dudića, te pokrenuti odgovarajuće postupke.

Takođe, želimo istaći da ćemo sve bh. državljane, trenere i igrače, koji rade ne samo u Srbiji, već širom sveta zaštiti, te nećemo dozvoliti da im se crta ‘meta na čelo – stoji u saopštenju.

25
25
9 Komentara
  1. On je cirkuzant, bolje da se prijavio u neki rijaliti format. Kopija Duljaja, Lalata i Stanoja. Treba da ga zastupa sindikat RS, a ne BiH.

    3
    0
    Odgovori
  2. Nadrkani Dudić pokušava da izazove probleme sa huliganima .Umislio čovek da je neki trener pa diže tenzije .Svaki normalni čovek prvo bi se izvinio rukovodstvu i igračima Zvezde zbog topovski udara a ne on doliva ulje na vatru .Obično to rade ljudi koji umisle da su neko a u stvari su tako mali

    6
    3
    Odgovori
  3. Evo javljaju se drveni advokati..
    Sami se odaju i svima nama je uveliko jasno da je dotični Fejo agent stranog interesa koji za svog nalogodavca podiže tenziju u srpskom fudbalu i pokušava da izazove sukobe.

    8
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter