1
Domaći fudbal
Mihajlo Ilić

Mihajlo Ilić (FOTO: Starsport)

GRCI ULAZE U TRKU ZA ILIĆA: Partizan bi mogao da ostane kratkih rukava!

Objavljeno: 04.09.24 u 09:32

Partizan želi da vrati svoje dete na pozajmicu!

Mladi defanzivac Mihajlo Ilić, koji je od prvog nastupa za Partizan privukao pažnju stranih klubova, brzo je postao ključni igrač crno-belih, što mu je donelo transfer vredan 4.500.000 evra u Bolonju. Ipak, uprkos velikim očekivanjima, Ilić još nije debitovao za ekipu sa severa Italije, a čini se da ni u tekućoj sezoni neće dobiti priliku.

Bolonja je već u potrazi za klubom u kojem bi Ilić mogao da se razvija kroz pozajmicu. Poslednjih dana pojavile su se glasine o mogućem povratku u Partizan, ali prema informacijama koje prenosi “Tuttomercato,” u trku za Ilića ušao je i AEK.

Grčki gigant je zainteresovan za jednogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa, za koju italijanski klub traži četiri miliona evra.

1
1
1 Komentara
  1. Ilic na pozajmicu ne… Bolje je dovesti mladog Afrikanca kvaliteta Ilicevih, koji kad dodje ostaje 3-4 godine… Ilic ne igra bar pola godine, dok se razigra trebace pola prvenstva, a onda ce da ode.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter