0
Košarka
Ognjen Jaramaz

Ognjen Jaramaz of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on March 21, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

JARAMAZ O PARTIZANU, ŽELJKU I BASKONIJI: Dolazak u Vitoriju je najviša tačka moje karijere!

Objavljeno: 03.09.24 u 15:57

Osvrnuo se na glasine da je bilo problema sa Željkom Obradovićem, zbog čega nije završio sezonu sa timom…

Partizan su ovog leta napustili svi ,osim Balše Koprivice, a među njima je i Ognjen Jaramaz. 

Njega će navijači pamtiti pre svega iz prvog mandata, kada je pružao dosta bolje partije nego u drugom. Nakon godinu dana, on je odlučio da Beograd promeni Vitorijom i pojača ekipu Baskonije.

– Prvi utisci su fantastični. Ovo je sjajna šansa za mene da rastem. Ne poričem da volim Partizan, ali ovo je sada neka druga situacija. Imam priliku da radim sa Pablom Lasom i nadam se da da ću napredovati – rekao je Jaramaz.

Opisao je sebe sa nekoliko reči, a rekao je i šta mogu da očekuju od njega u predstojećim utakmicama.

Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade celebrates after winning the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v LDLC Asvel Villeurbanne at Stark Arena on January 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Mogu da igram kao plejmejker ili kao bek. Da branim, asistiram ili šutiram. Trudiću se da uradim dobar posao individualno da bih pomogao timu. U teoriji trojica plejmejkera omogućavaju razne kombinacije. Nadam se da ću doneti kreativnost u napad kako bismo pobeđivali – dodaje.

Otkrio je i šta je rezagovarao sa Vanjom Marinkovićem…

– Razgovarao sam sa Vanjom posle čega sam se sjajno osećao povodom kluba i organizacije. Sve što mi je rekao bilo je pozitivno, samo je lepo pričao o Baskoniji. To mi je bilo mnogo značajno. Igrao sam za Burgos u ACB ligi i znam da je ovo najbolje takmičenje u Evropi, prvo posle NBA lige.

Osvrnuo se na glasine da je bilo problema sa Željkom Obradovićem, zbog čega nije završio sezonu sa timom.

Frank Kaminsky (L), Zeljko Obradovic (LM), Ognjen Jaramaz (M), Uros Trifunovic (RM) and Balsa Koprivica (R) at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

– To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički – objasnio je Ognjen.

Za kraj je dao izjavu koja je dala pomešana osećanja navijačima Partizana.

– Vitorija je za sada najviša tačka moje karijere. Ogroman izazov i veoma sam srećan što sam ga prihvatio. Nadam se da ću odgovoriti zadatku i pomoći klubu – zaključio je.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter