0
Reprezentacija
Dragan Stojkovic Piksi

Dragan Stojkovic Piksi

ZAŠTO IGRAČ IGRA ZA KLUB, A NE ZA REPREZENTACIJU?! Evo šta je Piksi imao da kaže povodom toga! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.24 u 10:58

„Nisam istražitelj, nisam ni video izjavu da je neko rekao da neće da igra za reprezentaciju zbog toga i toga.“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, dao je objašnjenje u vezi sa nepozivanjem određenih igrača u nacionalni tim. Stojković je osvetlio razloge zbog kojih su neka od poznatih imena izostala sa spiska.

U vezi sa Filipom Kostićem i Nemanjom Radonjićem, Stojković je istakao:

Kako da zovem Kostića kad nema klub, kako da zovem Radonjića kad trenira individulano?

Komentarisao je i odsustvo drugih igrače poput Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića, Vanje i Sergeja Milinković-Savića, koji su takođe izostali sa spiska.

Mogu da kažem za javnost, to sam već rekao. Obavio sam razgovore sa njima sa Vlahovićem, Mitrovićem i Vanjom. Čuo sam se sa Vanjom pre šireg spiska, rekao je da ima povredu kuka. Dobili smo izveštaj lekara. Što se tiče Mitrovića, isto smo razgovarali, požalio se na bol u zadnjoj loži. Sergej prima injekcije zbog leđa. Nemam ništa da dodam. Verujem igračima. Vlahović ima porodične stvari, nisam ulazio u to niti ću. Sad, ako vi imate druge informacije, kažite mi. Kako igra za klub, a ne za reprezentaciju? To pitajte njih. Objašnjenje je takvo, nemam šta da dodam. Niko od njih mi nije rekao da ne želi da igra. Niko. Nisam istražitelj, nisam ni video izjavu da je neko rekao da neće da igra za reprezentaciju zbog toga i toga. Ako znate, kažite, da javnost zna istinu.

Stojković je dodao da niko nije precrtan i da su vrata reprezentacije svima otvorena.

Trenerski posao nije bio lak. Nije mi bilo lako ni 2021, ali ja se ne bojim izazova. Verujem da igrači mogu da iznesu taj teret. Bio bi veliki problem da ste zadovoljni onim što ste videli u Nemačkoj. Na meni je da povratimo poverenje, a to ćemo uraditi tako što budemo pobeđivali. Neće biti lako. Nikada nisam rekao da je neko otpisan. Niko nije precrtan, svima su vrata otvorena. Svi su ovde po zasluzi, a ne personalno – zaključio je Stojković.

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter