0
Kladionica
viber image 2024 09 02 14 54 24 097

FOTO: AdmiralBet

PARKIRAJTE, ODMORITE I DOPUNITE ADMIRALBET NALOG NA DMB PETROL PUMPAMA: Nove lokacije za odmor, gorivo, kafu i dopunu Vašeg AdmiralBet naloga!

Objavljeno: 02.09.24 u 15:05

Od sada, pored dopune goriva, marketa i kafića, na svim DMB PETROL benzinskim stanicama možete dopuniti i svoj AdmiralBet online nalog.

Posetite nas na nekoj od naših 12 adresa u Aranđelovcu, Bukoviku, Gornjim Ratajama, Misaču, Natalincima, Rači, Svilajncu i Topoli.

Svi igrači mogu izvršiti uplatu potpuno besplatno i bez provizije, a deponovana sredstva će odmah biti dostupna za igru.

Sve što je potrebno jeste da na kasi kažete broj svog naloga, datum rođenja ili prve četiri cifre JMBG-a, kao i iznos koji želite da uplatite. Kasir će se pobrinuti za ostatak i izdati potvrdu u vidu slipa, a sredstva će momentalno biti prebačena na AdmiralBet nalog, spremna za igru.

Ova usluga je dostupna na DMB Petrol pumpama svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i sjajnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Čeka Vas dug put? Iskoristite priliku za predah na DMB PETROL benzinskim stanicama, i dok uživate u pauzi, opustite se uz svoje omiljene slot igre, sportsko klađenje ili online poker sa pravim protivnicima na AdmiralBet.rs!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter