2
Evroliga
European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija Turska, Serbia Turkey

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija Turska, Serbia Turkey

OSTOJA JE SPREMIO BOMBU ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: NBA pojačanje koje ima sedam godina iskustva u najjačoj ligi sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.24 u 14:59

Crno-beli bi ipak mogli da bace poslednju bombu pred novu sezonu!

Prema poslednjim informacijama, turski košarkaš Džedi Osman je postao glavna meta Partizana, iako je nedavno već formiran tim za narednu takmičarsku godinu. Ipak, Osmanov potpis nije zagarantovan, jer madridski Real ima slične planove i vidi ga kao savršenu zamenu za Jabuselea, koji je nedavno obukao dres Filadelfije.

Naime, poznati italijanski novinar Mađi iz Sportanda tvrdi da je Osman, koji je prethodnu sezonu proveo u redovima San Antonio Sparsa, prva želja „kraljevskog kluba.“

Njegova NBA karijera, koju je započeo 2017. godine sa Klivlend Kavalirsima, traje već šest sezona. Sada, kako se čini, madridski tim ima ozbiljne namere da ga vrati na evropske parkete. Ipak, Osman nije jedini na listi želja Madriđana, jer i Semiju Odželeju iz Valensije stižu ozbiljni signali sa Bernebua.

Šta god da se dogodi, jasno je da će Partizan i Real Madrid ući u trku za potpis turskog internacionalca, a navijačima ostaje da sa nestrpljenjem prate ko će ga na kraju pridobiti.

26
9
2 Komentara
  1. Treba nam Chedi, odlican igrac, bas bi nam dobro dosao! A Zeljko ga zna odlicno. Plus, on je iz Makedonije rodom, zna i jezik, brzo bi se uklopio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter