0
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

OGLASIO SE VANJA DRKUŠIĆ: Evo u kakvom je stanju Zvezdin defanzivac nakon neprijatne situacije sa topovskim udarom! (FOTO)

Objavljeno: 02.09.24 u 08:52

Eksplozija je odjeknula neposredno pored njega!

Crvena zvezda je ostvarila pobedu nad Radničkim iz Kragujevca, ali su sve oči bile uprte u nesrećne incidente koji su obeležili meč, uključujući i dramatičan trenutak za debitanta Vanju Drkušića.

Neposredno pre nego što je Drkušić morao da napusti teren, eksplozija topovskog udara odjeknula je pored njega.

Debi za moj voljeni klub, sanjao sam o tom trenutku otkad sam poceo sa fudbalom i dobio prvi dres Crvene zvezde. Danas se desilo nešto što nikako ne bi smelo da bude deo sporta – petarda bačena na teren eksplodirala je u mojoj neposrednoj blizini. Na svu sreću, nisam teško povređen, ali ovom prilikom apelujem na sve navijače da podržavaju svoj tim na pravi način – s poštovanjem i ljubavlju prema sportu. Ovo nije primer koji želimo da šaljemo budućim generacijama. Čestitam Ekipa na jako bitnoj pobedi – napisao je Drkušić na Instagramu.

Drkušić je u 46. minutu zamenjen od strane Spajića, dok je Crvena zvezda na kraju osvojila tri boda sa rezultatom 1:0. Ipak, čini se da će priče o ovom meču prevagnuti na račun nesrećnih scena sa stadiona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanja Drkušić (@vanjadrkusic)

10
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter