0
Fudbal
Dragan Stojkovic Piksi

FOTO: Starsport

KATASTROFA ZA PIKSIJA: Još tri igrača otkazala nastup za mečeve Lige nacija!

Objavljeno: 02.09.24 u 18:58

Ostaje da se vidi da li će Piksi pozvati nove igrače ili će se osloniti na one koji su već u timu…

Fudbalska reprezentacija Srbije zakazala je nastupe u A diviziji Lige nacija za 5. i 9. septembar, kada će se suočiti sa Španijom i Danskom. 

Tri dana pred meč protiv Španije, objavljeno je da su Nemanja Maksimović i Miloš Veljković morali da otkažu svoj dolazak zbog povreda.

Nemanja Maksimovic (R) and Kiril Despodov during the UEFA European Qualifiers Group G match between Bulgaria and Serbia at Huvepharma Arena on June 20, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Maksimović nije nastupio u meču između Atens Kalitee i Panatinaikosa, dok je Veljković zbog povrede propustio utakmicu Verdera protiv Borusije Dortmund. Takođe, na treningu reprezentacije nije se pojavio ni Aleksa Terzić, što dodatno komplikuje situaciju.

Aleksa Terzic during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ovi igrači su ključni za odbranu Srbije, pa ostaje da se vidi da li će selektor Dragan Stojković Piksi pozvati nove igrače ili će se osloniti na one koji su već u timu.

Podsetimo, na okupljanje reprezentacije nisu došli Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović , iako su se našli na spisku. Navodno, fudbaleri Al Hilala imaju problema sa povredom, dok špic Juventusa mečeve sa Španijom i Danskom propušta iz privatnih razloga.

22
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter