0
Fudbal
fudbalska reprezentacija Srbije

Team of Serbia pose for a photo prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRO POZNATO LICE DELI PRAVDU NA MEČU SRBIJA – ŠPANIJA: Navijači Zvezde i Partizana ga dobro pamte!

Objavljeno: 02.09.24 u 19:19

Holanđanin na centru!

Fudbalska reprezentacija Srbije suočiće se sa prvim izazovima u Ligi nacija nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde su eliminisani u grupnoj fazi.

Srbija će odigrati dve ključne utakmice protiv izuzetno jakih protivnika: evropskog šampiona Španije 5. septembra u Beogradu, i Danske 8. septembra u Kopenhagenu. Ove utakmice će biti važan test za tim pod vođstvom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

UEFA je objavila da će pravdu na utakmici protiv Španije deliti holandski sudija Serdar Gozubujuk, uz asistente Ervina Zajnstru i Johana Baldera. Četvrti sudija na ovom meču biće Sander van der Ajk, takođe iz Holandije.

Kada je u pitanju glavi sudija, njega dobro pamte navijači „večitih“. Reč je o čoveku koji je sudio na utakmici Monako – Crvena zvezda u Ligi Evrope pre dve godine, kada je svirao penal za Beograđane, koji su ipak izgubili u Kneževini sa 1:4. Godinu ranije je sudio i na Rendžers – Crvena zvezda, kada su Škoti slavili s 3:0 i tada je u njihovu korist dvaput pokazao na belu tačku.

Te sezone delio je pravdu na utakmici Santa Klara – Partizan na Azorskim ostrvima, kada su Portugalci pobedili sa 2:1, a viđeno čak osam žutih kartona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter