3
Domaći fudbal
Vojvodina v Partizan Super League 2020 2021

Vojvodina v Partizan Super League 2020 2021

TRENER PODNEO OSTAVKU, POTOM SVAŠTA REKAO: „Srpski fudbal- bruka, nameštanja, dogovori, sudijske lakrdije! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 12:54

„Javno pitam – kome je u interesu takmičenje kad se već posle petog kola nazire ko će u Super, a ko u Srpsku ligu.“

Radnički iz Sremske Mitrovice će morati da potraži novog trenera, pošto je Vidak Bratić odlučio da napusti mesto šefa struke nakon utakmice sa GFK Dubočicom, koja je završena bez golova (0:0).

Bratić je za Sport klub izjavio:

Da, da, sve je tačno! Podneo sam neopozivu ostavku, ne mogu da više gledam šta se radi u srpskom fudbalu. Bruka, nameštanja, dogovora, laži, prevara i sudijskih lakrdija mi je preko glave. Ne, mogu više! Odlazim iz Radničkog, odluka je konačna!

Trener je potom detaljnije objasnio:

Ovo je cirkus! Utakmica sa Leskovčanima prevršila je meru – celo drugo poluvreme igrali smo sa desetoricom, gostima ranije nije pokazan čist crveni karton, u drugom poluvremenu pomoćni sudija zaustavio je naš napad zbog nepostojećeg ofsajda. Priznao je grešku, nebitno, i to je ljudski. Umem, ipak, da razdvojim nameru od slučajnosti. I sve što se dešavalo na ovom meču ostavilo je utisak kompletne režije! Bruka!

Bratiću nije lako…

Javno pitam – kome je u interesu takmičenje kad se već posle petog kola nazire ko će u Super, a ko u Srpsku ligu. Ljudi, pričamo o avgustovskim utakmicama, šta će da se dešava posle 30. kola?

Bratić je takođe zatražio pomoć od države:

Videli smo gde se nalazi srpski fudbal – na evropskoj periferiji, daleko od Evrope! Da nema Crvene zvezde, bio bi to tužan skup pukih posmatrača, iz takmičenja u kojem se pobednici odlučuju van terena. Takva je danas fudbalska Srbija! I dok to priznamo što pre, biće nam bolje. Mnogo bolje… Država mora da prekine agoniju i pod hitno reaguje. Dok ima vremena i nade za spas – istakao je Vidak Bratić.


 

52
2
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter