1
Domaći fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

STANOJEVIĆEV POMOĆNIK NE OČAJAVA: „Stvarali smo i danas šanse, slede bolji dani za Partizan!“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 23:46

„Krećemo u ozbiljan, sigurno agresivan rad“

Fudbaleri Partizana dočekali su novosadsku Vojvodinu u 7. kolu Superlige Srbije. Meč je završen najnepopularnijim rezultatom – 0:0

Partizan je poslednju pobedu ostvario (ne računajući pobedu protiv Lugana koja je dvomeč odvela u produžetak, gde je Partizan kasnije ispao) 4. avgusta protiv Železničara iz Pančeva. U velikom problemu je jedan od dva naša najveća kluba i nešto mora da se menja, crno-belo dno sve je dublje iz dana u dana.

Aleksandar Stanojević bio je suspendovan za ovaj meč, pa je crno-bele sa klupe predvodio Branko Vukašinović. On je izneo utiske nakon ovog meča.

– Nije da mi ne stvaramo šanse, ako se bavimo statistikom, videćete da smo i danas, pogotovo u prvom poluvremenu stvarali šanse, imali mnogo ulazaka u 16 metara, ali nismo dali gol. Nismo dali ni u Gentu, ni protiv IMT, ali da stvaramo šanse, stvaramo ih – rekao je Branko Vukašinović, pomoćnik Aleksandra Stanojevića.

Glavni trener Partizana je propustio ovaj meč zbog crvenog kartona dobijenog protiv IMT-a.

– Mi se skupljamo u četvrtak, krećemo u ozbiljan, sigurno agresivan rad, pun poverenja u okruženju koje ćemo imati. Slede nam dobri dani – poručio je Vukašinović.

Hoće li biti promena u igračkom kadru tokom reprezentativne pauze.

– Čekamo, ne mogu u ovom trenutku ništa da kažem. Prelazni rok je živa stvar, kod nas traje 15 dana duže nego u ostalim evropskim ligama. Čekaćemo, ako se nešto povoljno pojavi, ali nećemo uzimati igrače samo da bismo uzeli – zaključio je Vukašinović.

1
0
1 Komentara
  1. Za Parttizan je lek stecaj… Da odu gamad Vucelic, Vazura, Kralj i Stanojevic, i da se krene od nule.. Tako je startovao KK Partizan, dolaskom Zeravice i Ace Nikolica… A onda su poceli da stizu mladi Kicanovic, Dalipagic, Todoric…. Titule i trofeji nisu bili bitni, ali bilo je uzivanje gledati kako mladi rastu i napreduju, do neslucenih visina.. Tako moramo i u FKP.. KKP je 1970-ih bio potreban zbog zdrave konkurencije.. Sadasnji mamlazi na vrhu misle drugacije, da je zdrava konkurencija stetna.
    Da ne zaboravim… Zbog beogradskog budalizma nestalo je 3 miliona Srba.. Tacnije, na podrucju bivse SFRJ 1990.godine bilo je 10,5 miliona Srba.. Pocetkom 2024.godine na istom prostoru, ali u razlicitim drzavama, nema nas ni 7,5 miliona.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter