1
Domaći fudbal
Radnicki 1923 v Crvena Zvezda Serbian Super Liga 2024 2025

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) SLAB FUDBAL U GORNJEM MILANOVCU: Zvezda se muči sa Radničkim, Crveni đavoli napravili haos u završnici! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 19:51

Kraj prvih 45 minuta!

Fudbaleri Radničkog 1923 ugostili su u Gornjem Milanovcu ekipu Crvene zvezde i nakon prvih 45 minuta fudbala nismo videli nijedan gol, a ruku na srce, nije ni mnogo prilika za isti.

Bolji utisak ostavila je Zvezda u prvom delu, međutim, nije to bilo dovoljno da se matira golman Lijeskić.

Prvu pravu priliku videli smo u 32. minutu kada je Vanja Drkušić, koji je danas debitovao za crveno-bele. Ponovo je dobro reagovao golman domaćin, da bi pet minuta kasnije videli verovatno i najbolju priliku na meču do sada, kada se u šansi našao Dalsio.

U završnici meča videli smo i neprimerene scene, kada su navijači Radničkog bacali petarde na teren, a jedna od njih pala je tik pored Drkušića.

1
1
1 Komentara
  1. aaauuuuu koji sudijski teror u korist Zvezde iskljucuje decka igraca Radnickoga svira faul i Zvezda sa igracem vise u 85 postize gol znaci u Srbiji postoji samo.jedan klub. Posle ce se neko pitati kada sudija dobije okrenuta usta da vise nikada ne duva zasto eto zato sto Zvezda mora na bilo koji nacin da pobedi SRAMOTAAA VELIKA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter