0
Domaći fudbal
Partizan v Vojvodina Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) PARTIZAN JE U BAŠ DEBELOJ KRIZI: Vojvodina dominira u Humskoj, Jovanović ponovo spašava!

Objavljeno: 01.09.24 u 21:57

Sreća za crno-bele pa je nerešen rezultat…

Fudbaleri Partizana dočekali su novosadsku Vojvodinu u 7. kolu Superlige Srbije, a nakon prvih 45 minuta nismo videli nijedan pogotak – 0:0

U lošoj situaciji nalaze se i jedni i drugi, pa bi im pobeda u ovom susretu itekako značila. Crno-belima su ostali samo Kup i Liga nakon kraha na evrosceni, a s obzirom u kakvom stanju se klub nalazi, svaki bod je bitan.  Na drugoj strani Voša je ostala bez trenera, pa će je doljnjeg voditi pomoćnik Krtolica.

Bolji tim u prvih 45 minuta su bili gosti, i to prilično bolji tim. Statistika je na starni Vojvodine. Šutevi, posed, šutevi u okvir… sve je i više nego ubedljivo na strani kluba iz Novog Sada.

Partizan ponovo ne izgleda dobro. Ne igra se lep fudbal, a još manje efikasan, dok navijači Partizana čupaju kosu sa glave u neverici šta radi njihov klub. Crno-beli za čitavo poluvreme nisu uspeli krštenu priliku da naprave.

Za sada, po ko zna koji put, heroj crno-belih je momak koji je od ovog meča kapiten, golman Aleksandar Jovanović.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter