0
Evropske lige
neres david

FOTO: Printscreen/X

OVAKO U NAPULJU DOČEKUJU VELIKA POJAČANJA: Tek što je Brazilac stigao, već su stigli da ga opljačkaju! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 14:40

Prosto neverovatno!

Brazilski fudbaler David Neres, koji je nedavno prešao iz Benfike u Napoli za 28 miliona evra, suočio se s ozbiljnim problemima nekoliko dana nakon dolaska u novi klub.

Nakon utakmice sa Parmom, dok je bio u kombiju sa suprugom koji ih je prevozio od stadiona do hotela, doživeli su dramatičnu situaciju.

Kombi je zaustavljen od strane kriminalaca koji su ga opkolili. U trenutku kada su napadači polomili stakla kombija i uperili pištolj u Neresovog i suprugino lice, situacija je postala izuzetno opasna.

Oni su od Neresa tražili skupoceni sat koji je nosio, što je brazilski fudbaler odmah ispunio. Nakon što su preuzeli sat, pljačkaši su pobegli na motociklima.

Neres je odmah obavestio policiju koja je pokrenula potragu za počiniocima. Zbog šoka i stresa koji je doživeo, Neres nije mogao da se fotografiše sa navijačima koji su ga čekali ispred hotela, zbog čega se kasnije izvinio putem društvenih mreža.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter